1890年-2020年

Bomarolan Poppy Latex Artificial Flower Real Touch Poppies 24 Pcs for Wedding Decor DIY Home Party(Yellow): Home & Kitchen. Buy Bomarolan Poppy Latex Artificial Flower Real Touch Poppies 24 Pcs for Wedding Decor DIY Home Party(Yellow): Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ❀Material: The poppy flower is well made of high quality pu, which is colorful, looks lifelike and has a real touch. 。 ❀Size: 13" length flower, 3" diameter head, suitable for most vases. 。 ❀Package: 24 PCS poppy flower pack(Vase and other accessaries are not included.) 。 ❀Uses: Great for wedding bouquets, party, home, outdoor and holiday decoration. 。 ❀Due to the influence of light, the actual color may be slightly different from the picture on the website. But it does not affect the aesthetics of the product. 。 Product information:。 Material: Latex flower and flowers stems have wires inside。 length: inch。 Flower Diameter: 3 inch。 Flower Head Height: 2 inch。 Total Weight: 8 oz。 Package Quantity: 24 pcs poppy flower (Not Include Vase)。 Scenes: suitable for wedding bouquets, birthday, family party decoration。 Note:。 1. The flowers was semi-hermetically sealed during the transportation. There may be some smell when you open the package first time, it will be dissipated quickly in a well ventilated place.。 2. Do not expose poppy flower to the sun for a long time, otherwise the color would be faded.。 3. It can be washed by water and then blown dry with a low temperature blower.。 4. Do not put poppy flower in the water for a long time, especially in hot water, otherwise the leaves will be withered.。 。 。 。