1890年-2020年

CQURE Artificial Flowers Pink Champagne Fake Flowers Silk Plastic Artificial Hydrangea 6 Heads Bridal Wedding Bouquet for Home Garden Party Wedding Decoration 6Pcs

CQURE Artificial Flowers, Fake Flowers Silk Plastic Artificial Hydrangea 6 Heads Bridal Wedding Bouquet for Home Garden Party Wedding Decoration 6Pcs (Pink Champagne): Home & Kitchen. Buy CQURE Artificial Flowers, Fake Flowers Silk Plastic Artificial Hydrangea 6 Heads Bridal Wedding Bouquet for Home Garden Party Wedding Decoration 6Pcs (Pink Champagne): Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 1.Lifelike artificial flower,pure and elegant, each flower bouquet has 6 heads. You can work with these silk flowers to create many lovely bouquets for DIY floral arrangements decor that fits perfectly into your personal decor. 。 2.High quality and vibrantly colored with real touch, natural-looking. Bouquet height:Approx.11.42 inches / 29cm. 。 3.Material: Made of silk cloth, plastic pole, flower middle wire rod ,can be bent shape or prune, no worry about the bended branches caused by transport. 。 4.Perfect for your home, wedding, office, party, garden, coffee shop and other place decoration. 。 5.Only purchase from Gemdragon to get high quality products with 'One Year Warranty' and superb customer service. 。