1890年-2020年

BEL220A-27 23 x 7 Safavieh Bella Collection BEL220A Handmade Brown and Multi Premium Wool Runner

Safavieh Bella Collection BEL220A Handmade Brown and Multi Premium Wool Runner (2'3' x 7'): Kitchen & Dining. Buy Safavieh Bella Collection BEL220A Handmade Brown and Multi Premium Wool Runner (2'3" x 7'): Runners - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The handmade, hand-tufted construction adds durability to this rug, ensuring it will be a favorite for many years. 。 Each rug is handmade with plush, premium, 100-percent hand-spun wool and accented with soft viscose. 。 This contemporary rug will give your room a modern accent 。 This runner measures 2'3" x 7' 。 For over 100 years, Safavieh has been crafting rugs of the higest quality and unmatched style 。 Add a fresh new accent to your home with a rug from the Bella Collection. The rugs from the Bella Collection offer a plush, thick pile. These soft, wool rugs are a welcoming touch of cushion to your tired feet. A dense, thick pile of wool and viscose pile highlights this handmade rug. Using fresh designs and the most up to date colors this rug is a welcomed addition to any room and will be enjoyed for many years 。 。 。