1890年-2020年

Safavieh Windsor Collection WDS305A Light Blue and Fuchsia Vintage Distressed Bohemian Runner 3 x 12

Safavieh Windsor Collection WDS305A Light Blue and Fuchsia Vintage Distressed Bohemian Runner (3' x 12'): Kitchen & Dining. Buy Safavieh Windsor Collection WDS305A Light Blue and Fuchsia Vintage Distressed Bohemian Runner (3' x 12'): Area Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The high-quality polyester pile fiber adds durability and longevity to these rugs 。 The power loomed Construction add durability to this rug, ensuring it will be a favorite for a long time 。 The Vintage style of these rugs will give your room a Classic accent 。 This rug measures 3' X 12' 。 For over 100 years, Safavieh has been a trusted brand for uncompromised Quality and unmatched style 。 Pile height is 0.1 inches 。 Size:3' x 12'  |  Color:Light Blue/Fuchsia 。 The Windsor collection features vibrantly colored, distressed finish area rugs made of silky-smooth synthetic yarns. The enhanced polyester fibers lend a luxurious sheen to the oriental inspired motifs. Whether in shabby chic or transitional decor, these stylish floor coverings make a decorative statement while remaining soft and durable underfoot. 。 。 。