1890年-2020年

Well Woven RU-70-3 Ruby Red Joy Modern Geo Squares 2 x 3 Mat Accent Area Rug

Well Woven RU-70-3 Ruby Red Joy Modern Geo Squares 2' x 3' Mat Accent Area Rug: Kitchen & Dining. Buy Well Woven RU-70-3 Ruby Red Joy Modern Geo Squares 2' x 3' Mat Accent Area Rug: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Hand carved design with a 3D effect, Super Plush pile with bright colors 。 Extremely durable and very easy to clean 。 Stain resistant and won't fade in the sunlight over time 。 Use of a rug pad is recommended to extend the life of your rug and prevent shifting and sliding 。 The rug's 100% jute backing is safe for wood floors and Serged on all sides for durability 。 The Ruby Collection is purely modern, with reinterpretations of classic motifs as well as geometric designs; warm neutral tones make these rugs easy to match your decor. The air twisted polypropylene fiber gives a super plush 0.5" pile that is soft, stain resistant, and doesn't shed or fade over time. A wide range of shapes, sizes, and designs means this collection has something for rooms of every size and style. Modern designs give a feel of openness and sophistication. 。 。 。