1890年-2020年

Unique Loom Trellis Collection Geometric Modern Red Area Rug 3 x 5

Unique Loom Trellis Collection Geometric Modern Red Area Rug (3' x 5'): Kitchen & Dining. Buy Unique Loom Trellis Collection Geometric Modern Red Area Rug (3' x 5'): Area Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Made in India, this Unique Loom Trellis Collection rug is Tufted of 100% Natural Wool. 。 Colors found in this rug include: Red, Beige. The primary color is Red. 。 This rug is 1/2" thick. 。 The measurements for this rug are: 3 feet wide by 4 feet 10 inches long. 。 Features an Allover pattern. 。 Who said repetition is boring? Our Trellis Collection is created to cover your space with elegance and grace. The repeated motifs of its designs are an invitation to an ideal world of symmetry and harmony. The combination of simple identical patterns with a variety of colors elevates repetition to beauty! 。 。 。