1890年-2020年

Laundry Room Floor Rug for Wash Room Non Skid Kitchen Floor Mat Non-Slip Rubber Area Rug 2x4 Ukeler Laundry Room Rug

Ukeler Laundry Room Rug, Laundry Room Floor Rug for Wash Room Non Skid Kitchen Floor Mat Non-Slip Rubber Area Rug 2x4: Kitchen & Dining. Buy Ukeler Laundry Room Rug, Laundry Room Floor Rug for Wash Room Non Skid Kitchen Floor Mat Non-Slip Rubber Area Rug 2x4: Area Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Size: 20''x47.5'' , thinkness: 5mm 。 Material: made of foamy natural rubber.Nonslip rubber backing,super durable,anti-slip,floor safe,don't move arround,waterproof,dirt collective 。 Usage: good choice for laundry room, door entrance, wash room, kitchen, bathroom, keep good-looking and perfect your floor. 。 Water washable, wipe, vaccum, really easy to care. 。 Best Choice for Mother's day gift,Father's day gift,Christmas gift,Thanksgiving day gift,birthday gift 。