1890年-2020年

Jellybean Rug Snowman With Magic Hat 21 X 33 Home Comfort

Jellybean Rug Snowman With Magic Hat 21' X 33': Kitchen & Dining. Buy Jellybean Rug Snowman With Magic Hat 21" X 33": Area Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Forget those boring, plain mats that somehow seem to attract all the dirt in your house. Jellybean rugs are bright, fun, and colorful! 。 All Jellybean rugs are machine washable; just throw your Jellybean in the wash and watch it come out as good as new! 。 Rug Size: 21" x 33" 。 Rug Material: 100% Polyester Backing Material: 100% Polyester 。 Machine wash in cold water with like colors. No bleach, line dry. Do not place in direct sunlight for prolonged periods of time or fading may occur. 。 Jellybean rugs are bright, fun, and colorful! All Jellybean rugs are machine washable! When something is spilled on a Jellybean it lives up to it's famous tagline; "washes better than your jeans"! Throw your Jellybean in the wash and watch it come out good as new! The beautiful and bright colors were made to last through many, many washes. Even outdoors on your porch or patio, your Jellybean rug will stand up to heat, cold, and won't fade in the sunlight. 。 。 。