1890年-2020年

C&F Home Hooked South Seas Tropical Rug Red

C&F Home Hooked South Seas Tropical Rug, Red: Kitchen & Dining. Buy C&F Home Hooked South Seas Tropical Rug, Red: Area Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Machine hooked 。 Recommended for indoor use only 。 Machine wash cold 。 Quality hand-crafted acrylic hooked rug with cotton latex backing. 2x3 size makes it great for the kitchen, bathroom or bedroom. Recommended for indoor use only. Care: spot clean only. 。 。 。

C/&F Home Hooked South Seas Tropical Rug Red