1890年-2020年

Mats Inc EZ Flex/iFlex Fitness & Recreational Flooring 4 x 6 Black/Blue

Mats Inc. EZ Flex/iFlex Fitness & Recreational Flooring 4' x 6' Black/Blue: Home & Kitchen. Buy Mats Inc. EZ Flex/iFlex Fitness & Recreational Flooring 4' x 6' Black/Blue: Area Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes 6 tiles 。 Anti-fatigue, antimicrobial, odor resistant, and virtually odorless 。 Extremely durable, flat and loose lay tiles interlock on all 4 sides 。 Easily removed and replaced, no tools or glue needed for installation 。 Stable and high traction surface that is tough, non-skid and shock absorbent 。 The Mats EZ Flex Interlocking Fitness and Recreational Center Floor Tiles provide a contemporary look and feel while offering a comfortable, warm surface. This extra shock absorbing flooring muffles noise and deadens sound. These tiles are reversible and easy to install by interlocking together to create a firm surface. The Sports Flooring Tiles are family friendly, non-toxic and lead free as well as containing 100% post-consumer tire rubber and post-industrial colored rubber flecks. Each carton diverts approximately 1 tire from a landfill. Tile color runs through and through. Be sure to complete your flooring design by finishing the look with coordinating EZ Flex Interlocking Corner Tiles and EZ Flex Interlocking Side Tiles. The Mats EZ Flex Interlocking Fitness and Recreational Floor Tiles are proudly made in the USA! 。 。 。

Mats Inc EZ Flex//iFlex Fitness /& Recreational Flooring 4 x 6 Black//Blue