1890年-2020年

Linon Serape Collection Hexagon Orange Synthetic Rugs 2X3 Red

Linon Serape Collection Hexagon Orange Synthetic Rugs 2'X3' Red: Home & Kitchen. Buy Linon Serape Collection Hexagon Orange Synthetic Rugs 2'X3' Red: Area Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Imported 。 Timeless design 。 Hand Knotted for durability 。 Affordable luxury 。 The serape collection is a machine made collection reminiscent of the original serape rugs which are true works of art. These rugs emulate designs and colours that bring the timeless elegance of the serape designs of the hand knotted one of a kind era into todays homes and budgets. 。 。 。