1890年-2020年

Humidity Temperature Smart Sensor with Alert for Home Wireless Indoor Thermometer Hygrometer Humidity Gauge House Refrigerator and Wine Garage Cabin Govee Bluetooth Temperature Humidity Monitor

Govee Bluetooth Temperature Humidity Monitor, Wireless Indoor Thermometer Hygrometer Humidity Gauge, Humidity Temperature Smart Sensor with Alert for Home, House, Garage, Cabin, Refrigerator and Wine: MingerDirect. 【High Accuracy Measure】 The Govee wireless thermometer hygrometer accesses the temperature accurately within ±0.3°C and the humidity ±3% with build-in SHT30 high precision sensor. Precise sensor offers reliable data. 。 【Data Recording and Exporting】This temperature humidity monitor can record 32000 data and upload to your cellphone via wifi. More data would helps you find some regular changes and do some adjustment to improve. Do not worry, you can export the data to CSV without taking any extra charge. 。 【Two Display Methods】Unlike other wireless temperature monitor, Govee wireless temperature humidity monitor designed with clear LCD Screen to display. You can check the current temperature humidity on LCD display, or you can get current and historic data via APP. 。 【Wider Covering Range】This wireless smart sensor alert can be used around house. Download the ‘Govee Home’ in APP store and connect via blue tooth, then you can put the device to the any corner of the house. The detecting range is up to160 feet in ideal condition(No obstructions). 。 【Wide Compatibility and Application】The App works for iOS and Android. You can put the wireless temperature sensor in the guitar/ukulele case, cigar humidors, wine cellars, incubators, greenhouses, or refrigerators. 。