1890年-2020年

12-inch HOLMES Heritage Collection Table Fan Brushed antique nickle finish HDF1206-BTU

HOLMES Heritage Collection Table Fan, 12-inch, Brushed antique nickle finish: Home & Kitchen. Buy HOLMES Heritage Collection Table Fan, 12-inch, Brushed antique nickle finish: Table Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 12-Inch blades deliver a powerful cooling breeze 。 Tilt-adjustable fan head directs cooling air exactly where you need it 。 Three speed settings provide optimal airflow to fit your preference 。 Rotary dial controls 。 Durable, high-end metal finish 。 Bring a strong, cooling breeze anywhere you need it with the HOLMES Heritage 12-Inch table fan. The HOLMES table fan will provide a classic, polished, and timeless de the comfort of your home. The smooth oscillation provides quiet operation perfect for any bedroom or living room. Three speed settings let you customize your comfort level. The tilt adjustability feature helps direct airflow throughout the room. The convenient carry handle makes this fan easily portable throughout your home. 。 。 。