1890年-2020年

Black One Size Caravan Sports DFL01055 Combo Disc Fan Light

Caravan Sports DFL01055 Combo Disc Fan Light, One Size, Black. 3-in-1 Multi-function fan/light can illuminate a space, keep you cool, & charge your mobile device 。 2 fan speed setting, 3 light settings (39 LEDs), and USB charger - perfect for camping, hiking, or any outdoor activity 。 Built-in rechargeable battery (7800mA) - USB charger included 。 Built in hook and handle to hang or connect to canopies, tents, chairs and much more 。 USB port to re-charge mobile devices; 4.2W 。 Expected Battery life: 24 hours (low speed/low light), 20 hours (medium speed/high light), 8 hours (high speed/high light) 。 The Caravan® Sport’s Disc Fan Light is great for camping, hiking, or any outdoor activity. Created with LED lights, a two-speed fan setting, and a USB charger, this 3-in-1 multifunctional outdoor combo can illuminate a space, keep you cool, and charge your mobile device. It is powered by a built-in rechargeable battery that lasts up to 24 hours. This device has a handle and hook, so simply hang it from a canopy or tent to use it as a ceiling fan/light, or stand it on its base to use on any flat surface. 。 。 。