1890年-2020年

Minuteman International Forest Fox Cast Iron Fireback CFB-15

Minuteman International Forest Fox Cast Iron Fireback: Home & Kitchen. Buy Minuteman International Forest Fox Cast Iron Fireback: Fireplace Back Plates - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Measures 28-in W x 23 1/2-in H 。 Made of Cast Iron with Matte Black finish 。 Decorative firebacks protect the firebox wall and radiate heat back into the room 。 This fireback may be used directly on the hearth floor, or with feet if additional height is desired 。 Use Minuteman International Fireback Supports (X670130) or Fireback Feet (CFB-F) 。 A curious fox peers through the grass. The fireback has been an indispensable part of the fireplace tradition in Europe since the 5th Century. The colonists carried this tradition to America and today you can add that touch of elegance and history to your own fireplace, while enhancing the beauty of the focal point of your room. This firebacks is intended to rest right on the floor, at the back of the hearth. All our firebacks are designed for use with both gas logs and wood burning fireplaces. 。 。 。