1890年-2020年

Baxton Studio Commodore TV Stand Wholesale Interiors TV-032-Oak

Baxton Studio Commodore TV Stand: Kitchen & Dining. Buy Baxton Studio Commodore TV Stand: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Contemporary TV stand 。 Sonoma oak finish 。 Engineered wood construction 。 Three-Drawer chest with side shelf 。 Maximum TV size: 45" 。 Conquer your underutilized or vacant corner space with our commodore TV stand. Sure, the top provides the perfect perch for your flat-panel TV, but this piece is designed to go beyond the typical TV stand by offering plenty of space for displaying magazines, knick-knacks and home-living accessories. A three-drawer chest with side shelf opens up the storage possibilities. Cables are easily managed via pre-drilled holes at shelf level for videogame consoles and other electronic players. The Sonoma oak finish looks fabulous. Overall dimensions: 17.75 Inches high x 55.25inches Wide x 33.2inches Deep Left side shelf: 17.75 Inches high x 23.5 Inches wide x 12.2 Inches deep right side cabinet: 17.7 5 inches high x 12 inches wide x 12.25 Inches deep middle shelf: 17.75 Inches high x 32.75 Inches wide x 21.1inches Deep. 。 。 。