1890年-2020年

Mochi Furniture PP-820B Duality of Nature Accent Chair Regular White: Kitchen & Dining. Buy Mochi Furniture PP-820B Duality of Nature Accent Chair Regular White: Chairs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. These items Comes in a box with Set of 4 。 Made of polypropylene 。 No assembly required 。 Water-resistant 。 Weight capacity: 330 lbs. 。 This chair represents the duality of nature by its fullness and empty spaces at the same time. Pair this with your accent tables, dining table or conference table to instantly enhance your indoor living space. 。 。 。