1890年-2020年

Buy Christopher Knight Home 296610 Deal Furniture Waldo Brown Leather Recliner Club Chair: Chairs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Leather 。 35.75”D x 39.75”W x 41.25”H 。 Upholstered in bonded leather with wood frame 。 Brown in color, compliments most existing déco 。 Assembly required 。 If you are on the lookout for a classic recliner to complete your living decor, then look no further than the Waldo recliner club chair. 。 If you are on the lookout for a classic recliner to complete your living décor, then look no further than the Waldo Brown Leather Recliner. This classic recliner will give you the feeling of when you were young, bringing back memories of sitting in your father’s chair. With its sleek, slightly winged back look, the Waldo Leather Recliner is sure to fit with any décor, and is perfect for those looking to class up their living room. 。 。 。