1890年-2020年

- Offex Black School House Back Metal Restaurant Chair with Burgundy Vinyl Seat - Chairs. Find the biggest selection of Chairs from Offex at the lowest prices.. Overall Dimension: 17.25"W x 18.75"D x 34.75"H. Shipping Weight: 20 Lbs. 。 Provide your customers with the ultimate dining experience by offering great food, service and attractive furnishings. This heavy duty commercial metal chair is ideal for Restaurants, Hotels, Bars, Lounges, and in the Home. Whether you are setting up a new facility or in need of a upgrade this attractive chair will complement any environment. This metal chair is lightweight and will make it easy to move around. For added comfort this chair is comfortably padded in vinyl upholstery. This easy to clean chair will complement any environment to fill the void in your decor. Heavy Duty Metal Restaurant Chair. School House Style Back. Burgundy Vinyl Upholstered Seat. 2.5" Thick 1.4 Density Foam Padded Seat. 18 Gauge Steel Frame. Welded Joint Assembly. Curved Support Bar. Black Powder Coated Frame Finish. Plastic Floor Glides. CA117 Fire Retardant Foam. Designed for Commercial Use; Suitable for Home Use. 。 。 。