1890年-2020年

Poly and Bark Vortex Side Chair Walnut Legs Teal Set of 2 Edgemod EM-105-WAL-TEA-X2

Poly and Bark Vortex Modern Mid-Century Side Chair with Wooden Walnut Legs for Kitchen, Living Room and Dining Room, Teal (Set of 2): Kitchen & Dining. Buy Poly and Bark Vortex Modern Mid-Century Side Chair with Wooden Walnut Legs for Kitchen, Living Room and Dining Room, Teal (Set of 2): Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Classic Eames style DSW molded plastic side chairs 。 Sturdy walnut wood finished legs and black strengthened steel wire frame 。 Duratech infused plastic for superior strength in a matte finish 。 Plastic non-marking floor protectors 。 Easy to assemble with a 1 year warranty 。 Poly + Bark produces the DSW with stylish wooden legs, interconnected using black metal wires. The seat is made in a high quality and durable Polypropylene plastic, available in a variety of vibrant colors. Charles Eames's DSW (Dining Side Wood chair) Molded Plastic Chair was a winning entry of the Low Cost Design Competition organized by the New York Museum of Modern Art in 1948. Recognized for its revolutionary design, combining comfort and original style, the DSW has remained a celebrated furniture classic of the 20th Century. The ergonomically curved form is perfectly adapted to the shape of the body and the combination of wood and black metal wires of the base add to the aesthetic value of the design as well as ensuring the stability of the chair. Overall Product Dimensions:21.5"L x 18.5"W x 32."HSeat Height: 18". 。 。 。