1890年-2020年

French Oak Gray/Black FURINNO 11181GYW/BK Computer Desk

FURINNO 11181GYW/BK Computer Desk, Round Side Shelves, French Oak Grey/Black: Kitchen & Dining. Buy FURINNO 11181GYW/BK Computer Desk, Round Side Shelves, French Oak Grey/Black: Home Office Desks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. N/a 。 Simple stylish design yet Functional and suitable for any room that has limited space for a computer 。 Material: manufactured from composite wood and PVC tubes. 。 Fits in your space, fits on your budget. Features CPU storage shelf, elevated shelf for a compact printer or other stationery decor. 。 Sturdy on flat surface. Some assembly required. Please see instruction. 。 Product Dimension: 39(w)x15.5(D)x33.6(H) inches 。 Rounded edge design prevents from potential injuries. 。 FURINNO 11181 compact computer desk is designed for space saving and modern stylish look. The composite wood is manufactured in Malaysia and comply with the Green rules of production. There is no foul smell, durable and the material is the most stable amongst the medium density composite woods. The PVC tube is made from recycled plastic and is tested for its durability. A simple attitude towards lifestyle is reflected directly on the design of FURINNO furniture, creating a trend of simply nature. All the products are produced and assembled 100-percent in Malaysia with 95% - 100% recycled materials. Care instructions: wipe clean with clean damped cloth. Avoid using harsh chemicals. Pictures are for illustration purpose. All decor items are not included in this offer. 。 。 。

French Oak Gray//Black FURINNO 11181GYW//BK Computer Desk