1890年-2020年

Modway Stellar Vinyl Office Chair in Black: Kitchen & Dining. Buy Modway Stellar Vinyl Office Chair in Black: Home Office Desk Chairs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. DURABLE OFFICE CHAIR - Featuring a sturdy nylon five-star base and frame with armrests that easily rotate up, Stellar is a versatile modern desk chair that offers reliable support for everyday use. 。 ERGONOMIC SUPPORT - Featuring a breathable nylon back, lower back lumbar support, and padded waterfall vinyl seat, sit relaxed in a thoughtfully designed chair that adjusts according to your needs. 。 SLEEK STYLE - Refresh your office with a compelling seating choice that makes a sleek and stylish statement. Sitting atop five dual-wheeled casters, glide around any flooring surface with ease. 。 SYNCRO TILT - Complete with a three position synchro tilt and lock mechanism that enables your feet to remain on the ground as you tilt backwards, Stellar also features one-touch height adjustment. 。 CHAIR MEASUREMENTS - Product Dimensions: 26.5"L x 25.5"W x 38.5 - 42.5"H; Seat: 18"L x 20"W x 19.5 - 23"H; Armrest Height from Seat: 10"H; Back Height From Seat: 21.50"; Maximum Chair Weight: 330 lbs. 。 Sit in style with the Stellar Office Chair. Designed with a sturdy nylon base and sleek design, Stellar features a breathable nylon back, padded vinyl seat, and armrests that raise up and out of the way when not needed. Complete with five dual-wheel casters, 30 degree swivel, height adjustable pneumatic lift, and three position tilt and lock, Stellar comes equipped for all your office seating needs. 。 。 。