1890年-2020年

Simpli Home AXCOCHR-03 Barton Swivel Adjustable Executive Computer Office Chair in Chocolate Brown Faux Leather Ltd.

Simpli Home AXCOCHR-03 Barton Swivel Adjustable Executive Computer Office Chair in Chocolate Brown: Kitchen & Dining. Buy Simpli Home AXCOCHR-03 Barton Swivel Adjustable Executive Computer Office Chair in Chocolate Brown: Home Office Desk Chairs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Upholstered with a Chocolate Brown Faux Leather 。 Constructed using Plywood, Foam, Metal, Batting 。 Comfortable padded seat, arms and back 。 Button tufted back; Lever for gas lift adjustable seat height 。 Features chrome base with five casters and 360 degree swivel function 。 Bring a touch of professionalism and classic deto your home or work office with Barton Swivel Office Chair. With a steel frame, this chair is strong and stable and the padded seat, tufted back and arms provide added support and comfort. Use the gas lift to adjust the seat's height so you can comfortably reach your desk. The base of the chair has a chrome finish and sits atop five castor wheels, for easy mobility.; Efforts are made to reproduce accurate colors, variations in color may occur due to computer monitor and photography; At we believe in creating excellent, high quality products made from the finest materials at an affordable price. Every one of our products come with a -year warranty and easy returns if you are not satisfied 。 。 。