1890年-2020年

Locking Top Legal Size Safco Products Mobile Locking Legal File Cart 5353PT Swivel Wheels 5363BL Tan

Safco 5363BL Mobile File, Black: Kitchen & Dining. Safco 5363BL Mobile File, Black: Kitchen & Dining. SECURE MOBILE SOLUTION. Safco Mobile Locking Legal File Cart holds one row of legal-sized hanging folders in an extra deep tub. The locking top ensures files stay private and swivel wheels allow easy mobility. 。 STEEL CONSTRUCTION. Manufactured with premium quality steel and powder coat finish, the cart withstands heavy commercial use while resisting chipping and scratching. 。 PORTABLE CONVENIENCE. Four swivel wheels allow easy movement between offices, conference rooms, and meeting areas. Two wheels lock to keep the cart in place. 。 BONUS BOTTOM SHELF. The 11 1/2" space between the tub and bottom shelf offers extra room for storing hanging folders, reams of paper, 3-ring binders, books and office materials. 。 PRODUCT DIMENSIONS. Overall product dimensions: 16 1/2"W x 24 3/4"D x 28 1/4"H. 。 Extra deep 24 3/4"D legal size locking top tub file, 2 keys 。 Accommodates legal-size hanging files 。 Safco Mobile Locking Legal File Cart holds legal-sized hanging folders in an extra deep tub to keep you organized and your workspace clutter-free. The locking top ensures your private data and documents stay secure. Constructed of steel with a tan powder coat finish to help resist chipping and scratching, this sturdy cart withstands heavy use to last for years. The cart's four swivel wheels offer easy movement from room to room and two wheels lock for storage. The bottom shelf carries reams of paper, binders, books and office materials. This extra deep cart works great in offices, mailrooms, cubicles, classrooms, dorm rooms and libraries. 。 。 。