1890年-2020年

Gray/Leather Touch Black Impacterra Bay Point 30 Bar Height Swivel Stool

Impacterra Bay Point 30' Bar Height Swivel Stool, Gray/Leather Touch Black: Kitchen & Dining. Buy Impacterra Bay Point 30" Bar Height Swivel Stool, Gray/Leather Touch Black: Barstools - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Powder-coated Steel frame in silver Finish 。 Black PVC upholstery 。 30" bar Height Seat 。 180 degree swivel 。 The Bay point barstool has a simple yet elegant design that is perfect for any decor. An ideal way to add a classic flair to any dining or entertaining area in your home. This swivel barstool features a quality metal frame with sturdy legs and foot rest finished in Autumn rust. The padded seat is upholstered in Florentine coffee offering comfort and style. Available in 26" counter Height or 0" bar Height. A limited edition in gray powder coat and black PU upholstery is available while supplies last. 。 。 。

Gray//Leather Touch Black Impacterra Bay Point 30 Bar Height Swivel Stool