1890年-2020年

Distressed White Boraam Florence Bar Height Swivel Stool 29-Inch

Boraam Florence Bar Height Swivel Stool, 29-Inch, Distressed White: Kitchen & Dining. Buy Boraam Florence Bar Height Swivel Stool, 29-Inch, Distressed White: Barstools - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Solid hardwood construction, built for every day use; Comfy black faux leather seat over high-density foam 。 Durable ball-bearing for full, 360-Degree swivel 。 Flared legs and footrest provide comfort and stability 。 Attractive, classic casual design - the perfect complement for your kitchen or bar 。 Easy assembly; Comes with 90 day limited warranty 。 Warranty and support only available for products purchased directly from authorized retailers. See website for details 。 Size:29-Inch, 1-Pack  |  Style Name:Florence  |  Color:White 。 The Industries 43729 29-Inch Florence Swivel Stool in Distressed White finish features. Solid hardwood construction. Black faux leather seat over high-density foam. Durable ball-bearing for full, 360 degree swivel. Flared legs and footrest provide comfort and stability. Attractive design, built with solid hardwood for every day use. Enjoy the perfect compliment for your kitchen or bar. Easy assembly. Comes with 90 day limited warranty. Industries was established in 2001 and is renowned for quality furniture in a classic, casual style. provides well-styled, high-quality home furnishings and furniture at affordable prices. Their highly qualified team comes with many years of experience in the furniture industry, and the result is elegant classical and contemporary designs at a very reasonable price. From bar stools to pub tables, baker's racks to dinette sets, and much, much more Industries will have what you're looking for. Recommended for residential use only. Note: Seat height is measurement from floor to base of seat, and does not include additional height for seat cushion. 。 。 。