1890年-2020年

XXX-Large, Grey Without Bean Fillers Jumbo Size Ink Craft Bean Bag Chair Cover Only Protective Liner from Ink Craft

Jumbo Size Ink Craft Bean Bag Chair Cover Only (Without Bean Fillers) Protective Liner from Ink Craft (XXX-Large, Grey): Kitchen & Dining. Buy Jumbo Size Ink Craft Bean Bag Chair Cover Only (Without Bean Fillers) Protective Liner from Ink Craft (XXX-Large, Grey): Bean Bags - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Type: Bean Bag Cover (Without Fillers) 。 Material: Artificial Leather 。 Fastening Mechanism: Zipper with Velcro 。 Care Instructions : Wipe with a Damp Cloth 。 Assembly Required: The product requires basic assembly and comes with assembly instructions 。 InkCraft Bean Bag Chair Cover is Sturdy, Double Stitched, and has a Child Safe Zipper. Ideal for Teens, College, Gamers, Adults. The Tear Drop Shape Conforms to each Individual and Provides Extra Back Support. This Durable Bean Bag is Made in India and has Easy Wipe Down Maintenance. Need to Fill with Virgin Expanded Polystyrene Beans. . 。 。 。