1890年-2020年

Design Toscano Eero Geometric Stool Modern Vanity Chair FU81805

Design Toscano FU81805 Eero Geometric Vanity Chair: Kitchen & Dining. Buy Design Toscano FU81805 Eero Geometric Vanity Chair: Vanities & Vanity Benches - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 20.5"Wx20.5"Dx14.5"H. 。 Hand-crafted by highly skilled artisans using all metal construction 。 Each piece is individually hand-finished by our artisans 。 Exclusive to the Design Toscano brand and perfect for your home or garden 。 Topped with neutral gray upholstery 。 Capturing an era of technology and optimistic futurism, this geometric Vanity chair is named for the finnish-american architect Eero Saarinen who went on to become one of the most important Mid century modern designers of the 20th century. Our geometric decor, crafted of metal in a beautiful combination of timeless style and contemporary comfort, cradles a generously padded, circular seat upholstered in a gentle, dove gray fabric. Whether employed as a bathroom Vanity chair, a makeup chair or simply as a bedroom stool, this artistic work of geometric decor adds instant architecture to any room. 20."Dia.x14."H. 8 lbs. 。 。 。