1890年-2020年

Sitting Room Living Room 12 PCS Hanging Room Divider Partition Wall Dividers for Bedroom Dining Room Kernorv DIY Room Divider Partitions Separator Hanging Decorative Panel Screens

Kernorv DIY Room Divider Partitions Separator Hanging Decorative Panel Screens, 12 PCS Hanging Room Divider Partition Wall Dividers for Bedroom, Dining Room, Living Room, Sitting Room: Kitchen & Dining. Buy Kernorv DIY Room Divider Partitions Separator Hanging Decorative Panel Screens, 12 PCS Hanging Room Divider Partition Wall Dividers for Bedroom, Dining Room, Living Room, Sitting Room: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Natural Style Design: Designs are inspired by the garden of spring. The flowers in the pattern are expressed in an abstract manner through a symmetrical distribution of simple geometric patterns 。 Multi-Usage: Not only a living room divider, but also perfect for separating & dividing rooms, decorating living room, bedroom, sitting-room, kitchen etc. Also, it protects your individual privacy 。 Everything is for Safety: Kernorv room divider made of environmentally and safety PVC wood-plastic material, Non-toxic, worry-free health 。 Easy to Install and Maintain: Hanging one by one to assemble and install through hooks and screws will usually take about 15 minutes. Individual Panel Size: 11.4"L x 11.4"W, Thickness: 0.2" (One Panel). It's waterproof and washable 。 【Worry-Free】: At Kernorv, we believe in our products. That's why we back them all and provide friendly, easy-to-reach support 。