1890年-2020年

Kings Brand Furniture Blue Faux Leather Round Storage Ottoman with Tray Top

Kings Brand Furniture – Blue Faux Leather Round Storage Ottoman with Tray Top: Kitchen & Dining. Buy Kings Brand Furniture - Blue Faux Leather Round Storage Ottoman with Tray Top: Ottomans & Storage Ottomans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Kings Brand Furniture – Blue Faux Leather Round Storage Ottoman with Tray Top 。 Add this round faux leather Ottoman for comfortable extra seating, footrest, and storage. 。 A variety of available colors breathes life into your room, while the button tufted top and leg moldings add a Victorian flair. 。 The top opens to a wide storage area and can be flipped over to access a serving tray. 。 Dimensions: 24” W x 24” D x 16” H. Upholstery Material: Faux Leather 。 – Blue Faux Leather Round Storage Ottoman with Tray Top 。 Add this round faux leather Ottoman for comfortable extra seating, footrest, and storage.。 A variety of available colors breathes life into your room, while the button tufted top and leg moldings add a Victorian flair.。 The top opens to a wide storage area and can be flipped over to access a serving tray.。 Dimensions: 24” W x 24” D x 16” H。 Frame Material: Wood。 Upholstery Material: Faux Leather。 Leg assembly required。 。 。 。