1890年-2020年

White and Black The Urban Port 70100 Drum Shaped Round Marble Top Side/End Table

The Urban Port 70100 Drum Shaped Round Marble Top Side/End Table, White and Black: Kitchen & Dining. Buy The Urban Port 70100 Drum Shaped Round Marble Top Side/End Table, White and Black: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Construction of this table involves the use of marble for its round top and metal for base stand 。 Embellish your living room, bedroom kitchen, dining room with this contemporary design table 。 It has weight capacity of 44 Pounds 。 The Tabletop is of diameter 18 inch. Overall dimensions of the table are : 18" L x 18" W x 19" H 。 You can use this table as a side table or center table for displaying photo frames, decorative pieces or vases 。 A charming addition to your living space. This drum shaped side/end table has a white marble round top with the Black iron base side that complements every decor style. Use it in enhancing your living room, hallway, and even the patio or garden settings. 。 。 。

White and Black The Urban Port 70100 Drum Shaped Round Marble Top Side//End Table