1890年-2020年

OYL Flamingo Paper Plates,Square Paper Party Plates Bulk,9 in Disposable Plates Set,20 PCS: Health & Personal Care. Buy OYL Flamingo Paper Plates, Square Paper Party Plates Bulk, 9 in Disposable Plates Set, 20 PCS on ✓ FREE SHIPPING on qualified orders. Brand: 。 Material: Premium Virgin Wood Pulp, Biodegradable。 Size: 9*9 inch。 Feature: Ideal for Iced coffee, Cocoa, Latte, Cappuccino, Mocha, Ristretto, Espresso, Latte macchiato, Hot Chocolate, Chai, soft drinks, water, or ice cream in DIY,Baby shower,Wedding,Anniversaries,Valentine's Day,Birthday Party,Bachelorette Party,Graduation or Special Event。 Quantity: 20 count Flamingo Paper Party Plates Set 。 。 。