1890年-2020年

Fresh Lime Creative Converting 240-Count Touch of Color Paper Beverage Napkins

Creative Converting 240-Count Touch of Color Paper Beverage Napkins, Fresh Lime: Kitchen & Dining. Creative Converting 240-Count Touch of Color Paper Beverage Napkins, Fresh Lime: Kitchen & Dining. 240-Count 2-ply paper beverage napkins in Fresh Lime (12 packs of 20 ct) 。 Approximately 5 x 5-inch folded 。 Made in the USA 。 Look for color-coordinated cups, plates, cutlery and table covers from Creative Converting 。 Great for everyday use, buffets, parties, holidays, summer picnics and more 。 From the perfect theme birthday party, to solids, and chevron and dots, Celebrations helps create an event to remember. Whether you're planning an intimate dinner, a family gathering, or a huge party, you can trust for high quality, consistent color matching and attention to detail. , with the most seasoned staff of design experts in the party industry, you know you are getting the best in disposable paper and plastic goods, decorations and party accents for every holiday and all occasions. 。 。 。