1890年-2020年

20ct Neon Pink Beverage Napkins

Neon Pink Beverage Napkins, 20ct: Kitchen & Dining. Neon Pink Beverage Napkins, 20ct: Kitchen & Dining. 20 Neon Pink Beverage Napkins 。 Napkins measure 10" x 10" when unfolded, 5" x 5" folded 。 Great for your neon party or 80's party 。 Easily wipe away crumbs and spills 。 Use with other neon pink party supplies from Unique 。 Get your girly get-together glowing with these Neon Pink Beverage Napkins. With their striking electric pink shade, these neon pink party supplies make it easy to bring some fabulous flair to your neon birthday party, glow party, or sweet 6 party. Hand these paper napkins out with cool drinks for guests to use as make-shift coasters, or use to wipe up spills. Or, keep them handy when it's time for dessert to sweep away cake crumbs and smeared frosting, too. Be sure to check out the rest of our neon party supplies to get everything you need for your hot pink party, all in one place. 。 。 。