1890年-2020年

Entertaining with Caspari White Pearl Paper Linen Guest Towels Monogram Initial G Pack of 24 Caspari Inc 2900GG.G

Caspari White Pearl & Gold Paper Linen Guest Towel Napkins in Letter G - 24 Per Package: Kitchen & Dining. Buy Caspari White Pearl & Gold Paper Linen Guest Towel Napkins in Letter G - 24 Per Package: Napkins - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Pack of 24 custom monogrammed paper linen guest towels, printed in Germany 。 Guest towels are made of nonwoven fabric made from fluff pulp, printed with non-toxic, water-soluble dyes; biodegradable and compostable 。 The look of linen, the feel of cloth, the convenience of paper 。 Add beauty to every part of your life with Caspari's coordinating gift cards, gift wrap/bags, table top and top quality candles 。 Each individually folded guest towel measures 4-1/4 by 8-inch, pack comes wrapped in cellophane 。 's Paper Linen offers the look of linen, the feel of cloth, and the convenience of paper. Paper linen napkins are extra absorbent and durable, making them ideal for entertaining and everyday use. They are made of ultra-durable, linen-like airlaid paper and printed with non-toxic, water-soluble dyes. These napkins are made using environmentally-conscious raw materials, which ensures that they are both biodegradable and compostable. Our classic white pearl color, as well as all of 's beautiful designs elevate any occasion. Available plain or with an initial. Printed in Germany. maintains a philosophy of presenting a wide selection of designs from world renowned museums and independent artists ranging in style from traditional to contemporary. Throughout the product line, showcases unique and lovely artwork and product designs inspired by fine art, textiles, ceramics, and interior design. 。 。 。