1890年-2020年

Rive Gauche Red Entertaining with Caspari Cocktail Napkins Pack of 20

| Entertaining with Caspari Cocktail Napkins, Rive Gauche Red, Pack of 20: Cocktail Napkins. Shop Caspari at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Add beauty to every part of your life with coordinating gift cards, gift wrap/bags and top quality candles from Caspari 。 Made of triple-ply tissue printed with non-toxic, water-soluble dyes 。 Disposability reduces clean-up time so you can enjoy more time with friends and family 。 Biodegradable and compostable; made using environmentally-conscious raw materials 。 Made in Germany 。 Entertaining with , Rive Gauche Red, Pack of 0. Adapt the elegance of a formal table setting to everyday life with our luxury paper plates and napkins. Printed in Germany using non-toxic, water-soluble dyes on the softest three-ply tissue printable, these paper cocktail napkins have the feel of linen without the maintenance. Disposability means less time spent on clean-up and more time with friends and family. They are 00% biodegradable and compostable, combining convenience with sustainability. This pack contains 0 napkins, each measuring -Inch square folded and 0-Inch square open. - bringing style and convenience into your home every day. 。 。 。