1890年-2020年

No Holder Necessary. Brunch Koko Paper Co Rustic Christmas Place Cards with Poinsettia Pine Cones and Winter Florals Pack of 50 Tent Style Cards for Holiday Dinner Holly or Any Occasion Party

Koko Paper Co Rustic Christmas Place Cards with Poinsettia, Holly, Pine Cones and Winter Florals. Pack of 50 Tent Style Cards for Holiday Dinner, Brunch, Party, or Any Occasion. No Holder Necessary.: Home & Kitchen. Buy Koko Paper Co Rustic Christmas Place Cards with Poinsettia, Holly, Pine Cones and Winter Florals. Pack of 50 Tent Style Cards for Holiday Dinner, Brunch, Party, or Any Occasion. No Holder Necessary.: Place Cards & Place Card Holders - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ELEVATE YOUR CHRISTMAS DINNER! Don’t put your guests in the awkward position of choosing their own seat. With these beautifully designed place cards, your guests will be more comfortable as they know where to sit the moment they approach the table. 。 NO HOLDER NECESSARY: Tent style cards ships flat (3.5” x 4”) folds into 3.5” x 2” tents. Pre-scored for easy folding. Perfect for holiday dinners or any occasion. 。 DESIGNED AND MADE IN THE USA: Rustic winter design with poinsettia and winter florals. Simple and classy - perfect for Christmas and other winter events. 。 PREMIUM CARD STOCK: Pack of 50 cards printed on high quality, premium, heavy card stock (140 lb). Use any pen of your choice without worrying about ink smearing. 。 100% MONEY BACK GUARANTEE: If you’re not completely satisfied with your place cards, KokoPaperCo will gladly refund your money, no questions asked. 。 Why Choose 。 。 ♥ Unique Christmas Design with Poinsettia, Holly, Pine Cones and Winter Florals.。 ♥ Designed and Made with Love in the USA.。 ♥ Premium, Heavy Card Stock Makes it Easy to Write On Without Any Ink Smearing.。 ♥ Usable for multiple occasions.。 ♥ Your Satisfaction is Guaranteed. If You’re Not Completely Satisfied with Your Purchase, We Will Gladly Issue a No-Hassle Full Refund.。 。 。 。