1890年-2020年

Msliy DIY Photo Booth Props Birthday Wedding Holiday Party Supplies Decorations Mix of Hats Lips Crowns Mustaches and More 22 pcs

Msliy DIY Photo Booth Props Birthday Wedding Holiday Party Supplies Decorations Mix of Hats Lips Crowns Mustaches and More (22 pcs): Kitchen & Dining. Msliy DIY Photo Booth Props Birthday Wedding Holiday Party Supplies Decorations Mix of Hats Lips Crowns Mustaches and More (22 pcs): Kitchen & Dining. Multi-design: The set includes many different styles photo props so that you can choose any one according your need. 。 Photo Booth Props Kit: Beautiful, fun photo booth designs that will make your party stands out from the rest. 。 Easy to use: Come with more then enough glue dot sheets and smooth rounded wooden sticks. Easy to be put on for immediate use and you can DIY what you want. 。 Durable: Made from high quality cardstock with included wooden sticks. 。 Occassions: Great for Tea Parties, Birthdays Parties, Celebrations, and Everyday Fun. 。 Essential for your next special celebration, regular pictures don’t always do the trick, but this fun decoration will definitely get your friends, family and loved ones smiling for the camera.。These photo booth props offer convenience flexibility that allow for multi-occasion uses for any special event from weddings, graduation, birthday, office, bridal shower, bachelorette, and holiday parties.。Note: To use these props more than once, you can use scotch tape to cover the glue dots to avoid it sticking to one another when safely putting away the set for storage. 。 。 。