1890年-2020年

Beverage Napkins and Cake Plates Tropical Parrot Party Supply Kit

Tropical Parrot Party Supply Kit - Beverage Napkins and Cake Plates: Toys & Games. Buy Tropical Parrot Party Supply Kit - Beverage Napkins and Cake Plates: Party Packs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Tropical Parrot Party Supply Kit 。 Each order comes with a set of eight round disposable dessert plates (6 3/4") 。 Sixteen 3-ply dessert napkins (9 7/8" x 9 7/8'' unfolded) 。 Plates and napkins feature a tropical parrot and flowers pattern 。 An ideal option for themed parties! 。 Tropical Parrot Party Supply Kit includes eight round disposable dessert plates (6 3/") and sixteen 2-ply dessert napkins (9 7/8" x 9 7/8'' unfolded). Plates and napkins both feature a tropical parrot and flowers pattern, and are ideal for themed parties! 。 。 。