1890年-2020年

72 ct. Engagement Ring Imprintable Invitations Party Supply

Engagement Ring Imprintable Invitations| Party Supply | 72 ct.: Toys & Games. Engagement Ring Imprintable Invitations| Party Supply | 72 ct.: Toys & Games. 72 invitations and 72 envelopes per package 。 Each measures 8.5" x 5.5" 。 Features a big diamond engagement ring against a purple background with hearts. 。 Perfect for an elegant or formal party 。 Tell all your friends and family about your engament, wedding, or bridal shower party with this unique party invitation. The invite's fun ring shape will be adored by all your guests. 。 。 。