1890年-2020年

Fashioncraft 50th design gold metal key chain from: Kitchen & Dining. Fashioncraft 50th design gold metal key chain from: Kitchen & Dining. gift 。 funny 。 wedding 。 candle 。 Celebrate the magnificent achievement of a Golden Anniversary or the milestone of a 0th Birthday with friends and loved ones! Offer them a stunning key chain as a memento!。The keychain is made from all metal with an opulent golden finish. It features a charm in the shape of a number 0 embellished with three clear rhinestone accents for that extra bit of style.。The charm is attached to a gold metal chain and key ring. It comes packaged in a stunning gold gift box wrapped with a gold organza ribbon and bow.。Choose a classy and meaningful favor for your grand event. Your guests will be attaching this magnificent charm to their bunch of keys before your event is over!。Size is charm is " x "。Size is " long with chain。0th design gold metal key chain。Made from all metal with a gold finish。0th charm with three clear rhinestone accents for added style。Charm is attached to a gold chain and gold key ring。Packaged in a gold tone box with a window opening。Box wrapped and tied with gold organza ribbon wrap and bow。Attached to the ribbon is a 'For You' tag with a 0 design。Look no further for the perfect favor for a 0th anniversary or 0th birthday!。 。 。 。