1890年-2020年

Boho Tribal Baby Shower or Birthday Party Favor Popcorn Treat Boxes Set of 12 Brave Little One

Brave Little One - Boho Tribal Baby Shower or Birthday Party Favor Popcorn Treat Boxes - Set of 12: Toys & Games. Brave Little One - Boho Tribal Baby Shower or Birthday Party Favor Popcorn Treat Boxes - Set of 12: Toys & Games. Be Brave Little One Favor Popcorn Treat Boxes INCLUDES 12 Be Brave Little One party favor boxes. Be Brave Little One treat boxes are perfect for any event. The Boho Tribal theme is great for a baby shower, birthday party. 。 Be Brave Little One party favor popcorn treat boxes SIZE 5.75 inches tall x 3.5 inches square at the top. The unique design and large size makes these 12 Aztec Tribal popcorn boxes are a must-have for any baby shower or birthday party. 。 POPCORN BOX PARTY SUPPLIES: Be Brave Little One popcorn boxes will hold a variety of party food. Fill them with sweet treats or salty snacks. Popcorn, caramel corn, candies and other goodies will look amazing on your candy buffet with these Tribal Arrow favor boxes. 。 PREMIUM PARTY FAVOR BOXES: Be Brave Little One party treat boxes are professionally printed on heavy-duty cardstock paper with a photo-like shine. They are hand-folded and individually inspected, then carefully packaged. Popcorn boxes will arrive flat. Easy assembly is required. 。 MADE IN AMERICA: Be Brave Little One - Boho Tibal Baby Shower or Birthday Party Favor Popcorn Treat Boxes are designed and manufactured at our Wisconsin facility using materials that are Made in America. 。 Include a display of sweet treats or non-edible items into your party decor by using our Brave Little One - Boho Tribal Baby Shower or Birthday Party Favor Popcorn Treat Boxes! These boxes, measuring 5.75 inches tall by 3.5 inches square at the top, and sold in sets of 12, are the perfect size for your favorite bite sized candy, treat, or a favor boxes with non-edible favors! Display several in a grouping on a candy buffet table allowing guests to sample several treats, or send each person home with their own individual treat box! Custom printed with our original artwork, these boxes are created with a heavy duty satin paper that gives the finished product a photo like shine! The perfect complement to any celebration, you’ll love our themed party popcorn boxes! 。 。 。