1890年-2020年

Mary Square 21509 May The Fab Be With You Earbud Case 3 x 3 x 1.8 Multicolor

Mary Square 21509 May The Fab Be With You Earbud Case 3 x 3 x 1.8' Multicolor: Kitchen & Dining. Mary Square 21509 May The Fab Be With You Earbud Case 3 x 3 x 1.8" Multicolor: Kitchen & Dining. Made of durable polyester material 。 Gold tone zipper and keyring clasp help keep contents secure 。 Perfect for on the go; keeps phone charger, plug, and ear buds secure 。 Satin-lined 。 Measures 3 x 3 x 1.75 inches 。 is an Emerging lifestyle brand named after the owners' grandmothers Mary and Mary. Our motto is "more than a gift" as our goal is to encourage you to live passionately and give with purpose, knowing that each gift makes a difference to the person you are sending it too. With everything from drinkware, stationery, accessories, clothing and many other gift items. From that very first Product, it has always been about the significance of the gift rather than just the Product itself. We have also partnered with world help to donate a portion of our Profit on every Product to help provide clean water to people worldwide. 。 。 。