1890年-2020年

Funpa 18PCS Hanging Swirl Party Swirl Hanging Decor Swirl for St.Patricks Day

Funpa 18PCS Hanging Swirl Party Swirl Hanging Decor Swirl for St.Patrick's Day: Kitchen & Dining. Funpa 18PCS Hanging Swirl Party Swirl Hanging Decor Swirl for St.Patrick's Day: Kitchen & Dining. Decorative: The party ornament can make the gathering place beautiful, bring you and guests an unforgettable party 。 Dimensions: Single Total Length: 95cm(37.40in) 。 Easy to apply: The hanging swirl can be hung on the ceiling, window, doorway, archway, branches of trees, balcony, etc. 。 Material: Made of quality PVC plastic, safe to use 。 Application: Perfect for St.Patrick's Day, adding some of holiday atmosphere to your house 。 Color: Green。Material: PVC plastic。Dimensions: Single Total Length: 5cm(37.0in)。Package Includes: 8 x Hanging swirl。Note:。- Please refer to the measurement. Tiny measuring error is allowable in normal range.。- There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors, please refer to the physical item.。Package Including。8 x Hanging swirl 。 。 。