1890年-2020年

BTMB 52 Feet Star Paper Garland Glitter Gold Bunting Banner Hanging Decoration for Wedding Birthday Party Baby Shower Decoration: Health & Personal Care. Buy BTMB 52 Feet Star Paper Garland Glitter Gold Bunting Banner Hanging Decoration for Wedding Birthday Party Baby Shower Decoration on ✓ FREE SHIPPING on qualified orders. Easy to use: just gently unfold or unfold the garland to avoid tangling, then you can tie it to wherever you want 。Reusable: High-quality glitter paper material is not disposable, easy to assemble and store, easy to remove dust, used again for next celebration 。Wide range of applications: you can hang a gold star banner on a wall, tree, table, window or door 。Perfect Christmas tree, wedding, baby shower, bridal shower, a birthday party, bachelor party, baptism, engagement party, hen party or gender revealing party. 。 Color:Gold 。Material: craft paper with thread 。Package Includes: 。4 Pack star banner garlands 。 。Warm Notice 。1.Due to manual measurement, there may be a slight error in size 。2.Due to the light of the picture and the display of the screen, the color of the picture may be slightly different from the actual object. 。 Shop is committed to providing customers with satisfactory services, creating a good shopping experience for customers, and satisfying customers is our aim. 。If you have any questions, please contact us, we will be happy to help you solve the problem, thank you for your support. 。 。 。