1890年-2020年

GOER 4th of July Banner,USA Bunting,No DIY Required Natural Burlap Independence Day Decorations Fourth of July Party Supplies,Total Length 86 Inch

GOER 4th of July Banner,'USA' Bunting,No DIY Required Natural Burlap Independence Day Decorations Fourth of July Party Supplies,Total Length 86 Inch: Toys & Games. GOER 4th of July Banner,"USA" Bunting,No DIY Required Natural Burlap Independence Day Decorations Fourth of July Party Supplies,Total Length 86 Inch: Toys & Games. Package Includes:5 dovetail flags 。 Size:Each flag size: 5" W x7" H.Total length:86 inch 。 No DIY Required,it comes pre-assembled with adjustable feature,the flags can be move to your desired space interval,perfectly decorate your Independence Day celebration 。 QUALITY:Made of natural burlap,toxic free and safe,can be reused.You can hung it on your snack/dessert table,buffet table,on tree,or can be hung in a room or on fireplace 。 SATISFACTION GUARANTEED:GoerDirect is the sole authorized seller of authentic GOER products (other than Amazon) on the Amazon platform.If You are Not 100% Satisfied,Contact GoerDirect for a Full Refund- It's That Simple 。 This item is a simple and useful banner set for Independence Day celebration,this uniquely designed banner printed stars and "USA"-includes 5 flags.It is a perfect decorations for 4th of July party,you can hang the banner on the wall,tree,mantel,dessert table,bedroom or as backdrop for your July Fourth party selfie booth.It is crafted with natural burlap for a durable and long lasting use.。Product Description:。- No DIY Required,it comes pre-assembled with adjustable feature,the flags can be move to your desired space interval。- Size:Each flag size: 5" W x7" H. Total length :86 inch。- Package Includes:5 dovetail flags。- QUALITY:Made of natural burlap,can be reused。Satisfaction Guaranteed。 is the sole authorized seller of authentic products (other than Amazon) on the Amazon platform。30-day money-back guarantee for any reason。For 30 days after the date of purchase, return your undamaged product and receive a full refund for ANY reason。We take care of all quality-related issues with a REPLACEMENT OR FULL REFUND 。 。 。