1890年-2020年

St St Paddys Decor St Paddy's Decor Coolhills Patrick s Day Irish Decoration Shamrock Clover Bunting Garland Ribbon Banner Party Supplies Ornament

St. Patrick 's Day Irish Decoration Shamrock Clover Bunting Garland Ribbon Banner Party Supplies Ornament, St Paddy's Decor: Toys & Games. St. Patrick 's Day Irish Decoration Shamrock Clover Bunting Garland Ribbon Banner Party Supplies Ornament, St Paddy's Decor: Toys & Games. SIZE: Each shamrock is about 4" x 4.4" high and wide, totally 9.8 ft long,2 Pack(Contain one shamrock and one triangle flag ). 。 Material: all made by felt, it's light weight and bright color. 。 Beautiful Decorations: Perfect for St. Patrick's day decorations, Irish day party supplies, home mantel decor, photo booth prop, wall background, and irish wedding decor. 。 Colour: Pirate green and apple green. 。 Enjoy your St. Patrick's Day 。 Feature:。 Color: Green。 Material: Non-woven fabric。 String length: M/ 78.7 inch。 Size: 4" * 4.4"(10)。 :。 Perfect decoration:。 This green shamrock garland would be a perfect choice for your St. Paddy's day decoration.。 Use it with your mind:。 You can move and adjust the shamrock to your liking allowing you to create any look and length you'd like.。 Use wherever you like:。 You can hang it on the wall or mantel, above the cake or candy table, at the reception...wherever you like !。 Reusable:。 The garland can be used over and over if taken care, just pay attention about the possible tangling and store in dry place.。 Enjoy your St. Patrick's Day!。 。 。 。

St St Paddys Decor St Paddy/'s Decor Coolhills Patrick s Day Irish Decoration Shamrock Clover Bunting Garland Ribbon Banner Party Supplies Ornament