1890年-2020年

200 Pcs Nylon Fabric Pennant Flags for Grand Opening,Party Festivals Decorations 1 TSMD 250 Ft Multicolor Pennant Banners String Flag Banner

TSMD 250 Ft Multicolor Pennant Banners String Flag Banner, 200 Pcs Nylon Fabric Pennant Flags for Grand Opening,Party Festivals Decorations (1): Garden & Outdoor. TSMD 250 Ft Multicolor Pennant Banners String Flag Banner, 200 Pcs Nylon Fabric Pennant Flags for Grand Opening,Party Festivals Decorations (1): Garden & Outdoor. Made of nylon, Pennant banner comes in a colorful rainbow pattern consisting of colors such as green, pink, red, yellow, blue, and more 。 Flag size: 18 x 28 cm / 7'' x 11', including 2 packs, each pack 125 feet with 100 pennant flags ,A total of 250 feet 200 pcs 。 Bright color with fade resistant,double-sided printing and dyeing,thicker products, weight reached 8 ounces,weather resistant, durable and smoothly, Ideal for indoor or outdoor use 。 Great decoration for Wedding,Grand Opening, Birthday or any celebration Events 。 [More flags]:Stores have more string flags (American flags,Army flag,Country flag of the world,state flags,pennant flags,Checkered flags,Rainbow flags,Decorations flags....and more) if you need please click on the TSMD 。 250 Ft Multicolor Pennant Banners Flag Banner,200Pcs Nylon Fabric Pennant Flags For Grand Opening ,Party Festivals Decorations … 。 Features:。 Approx Length:76 Meters / 250 Feet.。 Flag size: 18 x 28 cm / 7'' x 11''。 Made of Nylon,2 x  100 Pcs/125Feet  flags per string.。 Colors: Red, Pink, Blue, Green, Yellow and more。 Great decoration for Wedding, Party, Birthday, Bar, Restaurant,grand opening or any celebration Events.。 Descriptions:。 Weather Resistant, Durable and Smoothly. Ideal for indoor or outdoor use.。 The colorful flags make your business stand out in the crowd .。 Perfect decoration for grand opening, any parties and backyard picnics.。 Each stringer comes with pennants that are blue, red, purple, yellow, green and orange and more. 。 Package include:2 x 100 Pcs/125Feet Multicolor Flag Banner。 。 。 。