1890年-2020年

Multicolored 17 Anagram 32198 Auburn University Junior Shape Foil Balloon

Anagram 32198 Auburn University Junior Shape Foil Balloon, 17', Multicolored: Kitchen & Dining. Anagram 32198 Auburn University Junior Shape Foil Balloon, 17", Multicolored: Kitchen & Dining. Includes self sealing valve - self-sealing valve prevents the gas from escaping after it's inflated. 。 Inflate with helium or air - the balloon can be inflated with a helium Inflator or with air using a balloon air Inflator. 。 Balloon comes uninflated. 。 Mylar/ foil balloon. 。 Bring your college football party to life with this 17 inch football shaped auburn University Junior shape foil Mylar balloon! this balloon features the auburn University team and is perfect for using in a ncaa themed balloon bouquet. Pair with some of our other ncaa foil Mylar and latex balloons for a great design! this balloon includes a Self-Sealing valve, preventing the gas from escaping after it's inflated. The balloon can be inflated with helium to float or with a balloon air inflator. Balloon arrives uninflated. Auburn University Junior shape foil Mylar balloon | 17" | unpackaged | 。 。 。