1890年-2020年

CTI Foil Balloon 414616 HAPPY BIRTHDAY PARTY HAT 30 Multicolored

CTI Foil Balloon 414616 HAPPY BIRTHDAY PARTY HAT 30' Multicolored. CTI Foil Balloon 414616 HAPPY BIRTHDAY PARTY HAT 30" Multicolored. Includes self sealing valve - self-sealing valve prevents the gas from escaping after it's inflated 。 Inflate with helium or air - the balloon can be inflated with a helium Inflator or with air using a balloon air Inflator 。 Balloon comes uninflated 。 Mylar/ foil balloon 。 Celebrate that special someone's birthday with this fun 30 inch large unique shape Happy Birthday Party Hat foil mylar balloon! Combine a couple of these 30 inch balloon designs with a few of our birthday latex balloons to create a bouquet cluster to give someone as a special gift or to use as birthday party decor. This balloon includes a self-sealing valve, preventing the gas from escaping after it's inflated. The balloon can be inflated with helium to float or with a balloon air inflator. Balloon arrives uninflated. Happy Birthday Party Hat Foil Mylar Balloon 30" by . 。 。 。